Winkelwagen (0) - 0,00

Retourneren en annuleren


Annuleren & Retourneren

14 dagen bedenktijd
U hebt een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag na levering. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en – indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele verpakking geretourneerd worden.

Zie voor meer informatie artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.
Let op: gebruik voor de aanmelding het Europees Modelformulier voor herroeping welke u hebt ontvangen als bijlage van de bestelbevestiging, of download hier het Herroepingsformulier.

Annuleren
U kunt de bestelling alleen kosteloos annuleren als wij uw bestelling nog niet hebben verwerkt en verzonden. Na verzending treedt automatisch het retourproces in werking en komen de kosten van het retourneren voor rekening van de koper, de klant.
Wij houden ons aan de eisen van Stichting Thuiswinkel Waarborg en zijn wettelijk verplicht om de bestelling binnen 30 dagen te leveren. Kunnen wij door onvoorziene omstandigheden na 30 dagen niet leveren, en u wenst de bestelling te annuleren, dan ontvangt u het aankoopbedrag direct terug op uw rekening.

Retourneren
Wilt u de bestelling retourneren? Uiteraard is dit is mogelijk.
Let op: gebruik voor de aanmelding het Europees Modelformulier voor herroeping welke u hebt ontvangen als bijlage van de bestelbevestiging, of download het Herroepingsformulier hier

Voor het aanmelden van een retourzending dient u ons hier altijd binnen 14 dagen na ontvangst van op te hoogte te stellen, schriftelijk of per e-mail aan info@kashmirheritage.nl. Vermeld altijd uw klant – en bestelgegevens en het betreffende product of producten. Hoewel niet verplicht, zou het fijn zijn als u ons op de hoogte brengt waarom u het product wilt retourneren. Dit om de kwaliteit van onze producten op te volgen.

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor eigen rekening, ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling*. Kashmir Heritage zal de gehele aankoopsom binnen 14 werkdagen (na ontvangst van de aanmelding) aan u terugstorten. Goederen dienen ongebruikt en in nieuwstaat te verkeren. Wij gebruiken voor alle terugbetalingen het rekeningnummer en de gebruikte betaalmethode waarmee de bestelling is voldaan. Betalingen via bijvoorbeeld PayPal of een Creditcard worden ook weer via deze betaalmethode door ons teruggestort. Klanten uit Belgiëe, Duitsland en Frankrijk dienen het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Voor het verkrijgen van ons retouradres, mailt u ons vooraf

Zie voor meer informatie aangaande ons retourbeleid Artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden voor Producten.

*Indicatie van de retourkosten
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. De kosten varieren van circa 4,- euro voor een kleiner product tot grotere pakketten voor ca. 6,95 euro binnen Nederland. Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. De aankoopsom en de betaalde verzendkosten van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Retourverzendkosten worden dus niet gerestitueerd.